Nikai 4 Life 
/

De stichting tegen Rhabdoïde Kinderkanker!  

 

Over ons

Ruim 6 maanden na het overlijden van onze zoon en broertje Nikai is op 22 juni 2018 de naar hem vernoemde stichting Nikai 4 Life opgericht. De Stichting streeft naar verhoging van de genezingskans van kinderkanker in het algemeen en die van rhabdoïde tumoren in het bijzonder. 


Wij willen een bijdrage leveren aan:
• verhoging van de genezingskans
• verbetering van de kwaliteit van de behandelingen 
• vermindering van de bijwerkingen
• overige zaken die daarmee rechtstreeks of zijdelings in verband staan of daartoe bevorderlijk zijn. 

Stichting Nikai 4 Life tracht haar doel te bereiken door het werven van fondsen en donateurs, organiseren van evenementen en het ondernemen van andere activiteiten voor het financieren van vernieuwend onderzoek op het gebied van rhabdoïde tumoren. 

De genezingskansen van rhabdoïde tumoren kinderkanker zijn schrikbarend laag! Kinderen met deze vorm van kanker hebben een hele slechte prognose. De genezingskansen moeten dus omhoog! Hiervoor is heel veel onderzoek nodig en onderzoek kost heel veel geld. Onderzoek kan alleen plaatsvinden als er voldoende financiële middelen zijn. Donaties zijn hierbij van doorslaggevend belang. 

Uw bijdrage gaat voor 100% rechtstreeks naar het onderzoek. 


Los daarvan willen we kinderen en gezinnen die hiermee te maken hebben ook de mogelijkheid geven om in die onzekere periode leuke dingen te doen. Dit zodat een kind met kanker toch ook gewoon kind kan en mag zijn. Uit ervaring weten we dat dit heel waardevol kan zijn. Dat willen we realiseren met de hulp van speciale (natura) sponsoren die deze activiteiten ondersteunen en eventuele particuliere acties die hiervoor bedoelt zijn. 


Samen Sterk tegen kinderkanker!

Draagt u Stichting Nikai 4 Life een warm hart toe? Heeft u ideeën voor een actie of een evenement? Neem dan contact met ons op. Als u financieel wilt bijdragen, klik hier en kijk wat het beste bij u past.
We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op onze site!

Arjan, Marrie en JessinDSC_0193
DSC_0434
fuerteventura07 089_1
mei2009 169 kopie
okt09 031
Arjan, Marrie, Jessin & Nikai nr. 117