Nikai 4 Life 
/

De stichting tegen Rhabdoïde Kinderkanker!  

 

Kom in actie

Met Stichting Nikai 4 Life willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker in het algemeen en rhabdoïde kinderkanker in het bijzonder. Kinderen met deze vorm van kanker hebben een slechte prognose.  Stichting Nikai 4 Life wil zich sterk maken om een bijdrage te leveren om dit perspectief te verbeteren. Kinderen moeten gewoon kind kunnen zijn en horen niet zo jong aan kanker te sterven! Helpt u ons mee? 

Dus kom in actie. Er zijn verschillende mogelijkheden om je in te zetten voor Stichting Nikai 4 Life.                                    

                

De Ned Air 2Bruggenloop Kampen is hét hardloopevenement van Kampen en omgeving. Met de gecertificeerde afstanden van 5, 10 en 15 kilometer is de loop geschikt voor zowel beginnende als gevorderde hardlopers.Nadat het startschot klinkt door het oude centrum van Kampen, kunnen de lopers hun energie kwijt in schitterende routes over de Stadsbrug, de Molenbrug, en door de stad Kampen zelf. Klik hier voor meer info.

    

          

De Wezenberg 1/8 Triathlon van IJsselmuiden 

Deze 1/8 triathlon geldt inmiddels als de opening van het triathlon seizoen in Nederland.Ook nu weer zullen circa 300 mensen de strijd tegen de klok aangaan over 500m zwemmen, 20km fietsen en 5km hardlopen. Klik hier voor meer infoZwolse Halve Marathon                                        Ook dit jaar staat het gezelligste hardloopfestival van Nederland op het programma. Zo’n 8.500 atleten lopen in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle. Van scholier tot wereldtopper, van recreant tot doorgewinterde hardloper, in Zwolle is iedereen van de partij!

Wil je in 2021 voor ons aan de start staan laat het ons dan even weten, info@nikai4life.nl.


Luik-Bastenaken-Luik Ardennen Classic           LBL Ardennen Classic is een échte heuvelklassieker. De afstanden van 75, 125, 170 en 233 kilometer zijn uitdagende routes met veel hoogtemeters. Het is dé uitdaging in de Ardennen voor getraind toerfietsers en wielrenners. De verschillende routes zijn volledig uitgepijld en gaan zoveel mogelijk over kleinere en rustige wegen. Klik hier voor meer info 

 Ook in 2021 staan we weer aan de start als het officiele goede doel van dit event. Wil je voor ons meedoen mail ons dan even, info@nikai4life.nl.

 

De Passo dello Stelvio is een bekende, spectaculaire hoge bergpas in Italië. Vooral bekend bij de fietsers, maar ook bij lopers en wandelaars wordt deze berg steeds bekender Hij is maar liefst 2758 meter hoog! De start is op een hoogte van 1.225 meter en de finish ligt op 2.758 meter. In totaal dus 1.533 hoogtemeters om te overwinnen met vanaf Bormio in totaal 40 haarspeldbochten. De lengte van de klim is circa. 21,1 kilometer en het stijgingspercentage is ...meer infoDam tot Damloop 10 Engelse mijl 16km)     Ruim 40 bands, DJ’s, live muziek en 250.000 toeschouwers voor je klaar om te zorgen voor een onvergetelijke sfeer. Hardlopers van de 10 EM die je voorgingen, roemen de start vanwege de doorkomst door de IJtunnel, die alleen tijdens dit evenement is opengesteld voor hardlopers.  Klik hier voor meer info

Wil je in 2021 voor ons aan de start staan laat het ons dan even weten, info@nikai4life.nl.


Heb je zelf een ander actie om Stichting Nikai 4 Life te steunen, neem dan contact met ons op info@nikai4life.nl

                 

Afgeronde acties

2018 ---------------------