Nikai 4 Life 
/


De stichting tegen Rhabdoïde Kinderkanker!  

 

Zwolse Halve Marathon


Wil je in 2020 voor ons aan de start staan laat het ons dan even weten, info@nikai4life.nl.


Zwolse Halve Marathon 2019 Groot Succes
50 sportievelingen lopen voor Nikai 4 Life en hadden voor aanvang van de start maar liefst € 16 984.76 bijeengebracht voor onderzoek naar rhabdoïde kinderkanker. Uiteindelijk is dit bedrag, mede door een extra donatie van de organisatie van € 1.500,-  uitgekomen op € 18.610.

Hierbij een indruk van dit grote event. Wat begon met een ontvangst in the “lounge” van Teleperformance aan de Koggelaan, vlakbij de start. Teleperformance…super bedankt. Deelnemers konden hier in een relaxte omgeving voorbereiden voor de start en hun startbewijs, Nikai 4 Life T-Shirt en medaille ontvangen.
Verder natuurlijk grote dank aan onze sponsoren (Van der Kolk-Zwolle, Balans Fysiotherapie & Fitness, VDK kampen en Run2Day ZwolleZwolle) en bovenal onze lopers.

 • DSC_2319
 • DSC_03z
 • Afbeelding1
 • DSC02
 • DSC_2329
 • Dsc 06
 • DSC_05
 • DSC_2381
 • DSC_2392z
 • DSC_2409z
 • DSC_2411z
 • DSC_2501
Wil je volgend jaar ook voor Nikai 4 Life lopen laat het dan weten via info@nikai4life.nl


..............................................................

Zaterdag 15 juni 2019 staat weer het gezelligste hardloopfestival van Nederland op het programma. Zo’n 8.500 atleten lopen in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle. Van scholier tot wereldtopper, van recreant tot doorgewinterde hardloper, in Zwolle is iedereen van de partij!

Loop deze keer niet alleen voor jezelf maar ook voor Stichting Nikai 4 Life de Scania Zwolse Halve Marathon en verzeker jezelf van een van de 50 gratis startbewijzen! Dit is mogelijk gemaakt door de organisatie die Nikai 4 Life heeft uitverkoren tot een van de goede doelen van dit evenement. 

Lees onderstaande informatie aandachtig en schrijf je snel in via ons aanmeldformulier.


In het weekend van de Zwolse Halve marathon bestaat Nikai 4 Life bijna 1 jaar. Het is dan ook erg mooi dat we een van de goede doelen zijn. We willen dit evenement dan ook hand in hand laten lopen met iets wat Nikai ook altijd mooi vond om zijn sportieve prestaties te beklinken, namelijk medailles.  Nikai had er al meer dan 100  in alle kleuren. (brons, zilver en goud.)  Aan degene die in aanmerking wil komen voor een van de 50 gratis startbewijzen vragen we minimaal  125 euro aan sponsorinkomsten bijeen te brengen. 

Maar eigenlijk hopen we dat je, net als Nikai, voor een medaille gaat.

Wil je in aanmerking komen voor een exclusieve Nikai 4 Life – Zwolse Halve Marathon medaille 2019 dan dien je minimaal 200 euro aan sponsorinkomsten in te zamelen. De kleur hangt af van binnengehaalde inkomsten.

 • Brons      > 200 euro
 • Zilver      > 300 euro
 • Goud      > 500 euro

De absolute winnaar (degene die het meeste sponsorgeld ophaalt) krijgt daarnaast ook nog een Nikai 4 Life Zwolse Halve Marathon Cup.)

Je sponsorgeld komt voor 100% ten goede aan het onderzoek. Dit zodat de zoektocht van Nikai naar “ik hoop dat dit medicijn wel werkt” een stapje dichterbij komt. Dit om het vooruitzicht voor andere kinderen te verbeteren. Het zou toch fantastisch zijn als regio Zwolle zijn beste sportieve beentje voorzet en zich samen met Nikai 4 Life wil inzetten tegen rhabdoïde kinderkanker. Meld je snel aan. We hebben 50 startbewijzen voor deelname aan de halve marathon. Lees onderstaande informatie aandachtig en schrijf je snel in via ons aanmeldformulier.

Maak je prestatie nóg sportiever door je te laten sponsoren voor Stichting Nikai 4 Life. Je krijgt GRATIS een Nikai 4 Life teamshirt. Na aanmelding maken wij jouw online sponsorpagina aan en kun je familie en vrienden vragen je te sponsoren. 


Samengevat

Zwolse Halve Marathon  

Wat krijg je

·                   Gegarandeerd GRATIS startbewijs op zaterdag 15 juni 2019  (op=op) 

·                   Het speciale Nikai 4 Life hardloopshirt (ook gratis)

·                   Jouw eigen persoonlijke actiepagina om donaties in te kunnen zamelen

·                   Tips voor het ophalen van sponsorgeld

·                   Een onvergetelijke ervaring

·          Een kans op een exclusieve Nikai 4 Life Zwolse Halve Marathon medaille

                Brons als je meer dan € 200,- aan sponsorgeld inzamelt                                                    Zilver als je meer dan € 300,- aan sponsorgeld inzamelt                                                    Goud als je meer dan € 500,- aan sponsorgeld inzamelt


Wat vragen we van jou

 •      Aanmaken van een persoonlijke actiepagina

·           Minimale sponsorbijdrage van € 125,-

                    Daarbij hopen we dat je, net als Nikai, de uitdaging aangaat om voor een bronzen (€200,-)                              zilveren (€ 300,-) dan wel de gouden medaille (€ 500,-) te gaan.

·                   De wil om het verschil te maken en je zo sterk te maken tegen rhabdoïde kinderkanker.


Schrijf je in via het aanmeldformulier


Shirt sponsoren Zwolse Halve Marathon:

Dankzij deze sponsoren lopen de deelnemers in een prachtig Nikai 4 Life hardloopshirt. Hiermee steunen deze bedrijven tevens het onderzoek. 


Disclaimer: Door deel te nemen aan de Zwolse Halve Marathon 2019 voor Stichting Nikai 4 Life, bevestig je dat je minimaal € 125 sponsorgeld ophaalt op je eigen actiepagina. Het startbewijs wordt uitgegeven zodra dit bedrag gehaald is. Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen, zal het sponsorgeld als eenmalige donatie worden beschouwd.