Nikai 4 Life 
/

De stichting tegen Rhabdoïde Kinderkanker!  

 

Luik-Bastenaken-Luik Ardennen Classic


Zaterdag 13 augustus 2022 vindt de 37e editie plaats van de uitdagende LBL Ardennen Classic.

LBL Ardennen Classic is een échte heuvelklassieker. De afstanden van 78, 129, 173 en 237 kilometer zijn uitdagende routes met veel hoogtemeters. Het is dé uitdaging in de Ardennen voor getraind toerfietsers en wielrenners. De verschillende routes zijn volledig uitgepijld en gaan zoveel mogelijk over kleinere en rustige wegen. LBL Ardennen Classic van Le Champion laat je ervaren wat het is om kuitenbijters als de Côte de Vien, de Côte de Xhoris, de Côte de La Combe en Roche aux Faucons te bedwingen. Op de twee meest uitdagende klimmen is er tijdwaarneming aanwezig en maken we een klassement op voor de beste mannelijke en vrouwelijke klimmers!

 Meer info op website van LBL Ardennen Classic.

Fiets deze keer niet alleen voor jezelf maar ook voor Stichting Nikai 4 Life. 

Dat is mogelijk omdat de organisatie Stichting Nikai 4 Life als het goede doel voor deze wielerklassieker heeft geselecteerd. Je kunt je steun laten zien met een donatie tijdens de inschrijving. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je uitdagende prestatie te laten sponsoren voor Stichting Nikai 4 Life.  Om zo te fietsen in de strijd tegen rhabdoïde kinderkanker.  

Lees onderstaande informatie en schrijf je in via het aanmeldformulier.

Ga jij deze uitdaging aan….? En wil jij je laten sponsoren? Dan fiets jij straks misschien wel in een exclusieve Nikai 4 Life – LBL  Wielershirt.

Uiteraard zijn we blij met alle sponsorinkomsten. Wil je in aanmerking komen voor dit gave shirt dan vragen we je om  minimaal 150 euro aan sponsorinkomsten in te zamelen. Maar we hopen eigenlijk dat je, net als Nikai, voor een medaille gaat. We willen dit evenement  hand in hand laten lopen met iets wat Nikai ook altijd mooi vond om zijn sportieve prestaties te beklinken, namelijk medailles.  Nikai had er al meer dan 100  in alle kleuren.  (brons, zilver en goud.)  

                                            Opmerking: Snelle beslissers actie geldt als je minimaal 150 euro aan sponsorgeld inzamelt 

Wil jij ook zo`n unieke Nikai 4 Life Ardennen Classic 2021 medaille dan bepaal je zelf de kleur!  De kleur hangt af van de ingezamelde sponsor inkomsten.

Brons      > 200 euro

Zilver      > 300 euro

Goud      > 500 euro

Je sponsorgeld komt voor 100% ten goede aan het onderzoek. Dit zodat de zoektocht van Nikai naar “ik hoop dat dit medicijn wel werkt” een stapje dichterbij komt. Dit om het vooruitzicht voor andere kinderen te verbeteren. 

Voor alle afstanden kun je je inschrijven, dus maak je prestatie nóg sportiever door je te laten sponsoren voor Stichting Nikai 4 Life. Na aanmelding maken wij jouw online sponsorpagina aan en kun je familie en vrienden vragen je te sponsoren. 


Samengevat:               LBL Ardennen Classic 2022, de afstanden van 78, 129, 173 en 237km.


Wat krijg je

• Het unieke Nikai 4 Life LBL Ardennen Classic 2022 wielershirt. (Als je minimaal 150 euro sponsorgeld inzamelt)

• Jouw eigen persoonlijke actiepagina om donaties in te kunnen zamelen

• Tips voor het ophalen van sponsorgeld

• Een onvergetelijke ervaring

• Een kans op een exclusieve Nikai 4 Life LBL Ardennen Classic 2021 medaille:

  • Brons als je meer dan € 200,- aan sponsorgeld inzamelt 
  • Zilver als je meer dan € 300,- aan sponsorgeld inzamelt  
  • Goud als je meer dan € 500,- aan sponsorgeld inzamelt


Wat vragen we van jou

• Schrijf je in op lblardennenclassic.nl (of de snelle beslissers actie aanmeldformulier) 

• Meld je aan via het sponsor aanmeldformulier

• Aanmaken van een persoonlijke actiepagina

• Minimale sponsorbijdrage van € 150,-Daarbij hopen we dat je, net als Nikai, de uitdaging aangaat om voor een bronzen (€200,-) , zilveren (€ 300,-) dan wel de gouden medaille (€ 500,-) te gaan.

• De wil om het verschil te maken en je zo sterk te maken tegen rhabdoïde kinderkanker.


Meld je aan via het  sponsor aanmeldformulier