Nikai 4 Life 
/

De stichting tegen Rhabdoïde Kinderkanker!  

 

Stelvio for Life = Nikai 4 Life. - 2 september 2023   


Deelnemers worden uitgedaagd uit om deze indrukwekkende bergpas hardlopend, fietsend of wandelend te bedwingen en hiermee geld in te zamelen.
De Passo dello Stelvio is een bekende, spectaculaire hoge bergpas in Italië. Vooral bekend bij de fietsers, maar ook bij lopers en wandelaars wordt deze berg steeds bekender Hij is maar liefst 2.758 meter hoog! 

Wat een uitdaging! Zorg dat je er bij bent en schrijf je nu in! (als Teamlid van Team Nikai 4 Life! en vul in bij vriendenteam: Team Nikai 4 Life)


De start is op een hoogte van 1.252 meter en de finish ligt op 2.758 meter. In totaal dus 1.533 hoogtemeters om te overwinnen met vanaf Bormio in totaal 37 haarspeldbochten. De lengte van de klim is 21,1 kilometer en het stijgingspercentage is gemiddeld 8,0% maar heeft uitschieters van ruim 14%. De beklimming is lang en soms steil, maar erg afwisselend en de uitzichten zijn prachtig.                                                                                                                                                        Is jou niks te gek? Draai jij je hand niet om voor de 21,1 km en 1533 hoogtemeters? Dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor de echte waaghalzen! Dit jaar is er de mogelijkheid om je als fietser in te schrijven voor de XXL Editie! Stelvio XXL is een extra uitdagende fietsroute van ongeveer 104 kilometer. Je beklimt de Stelviopas van 2 kanten en finisht op het dorpsplein van Bormio.


We zijn erg trots en dankbaar dat de organisatie ons voor de 3e keer heeft uitgenodigd om deel te nemen aan de Stelvio for Life op zaterdag 2 september 2023.  Want 2022 was een geweldige ervaring met een fantastich Team. Hierbij een korte impressie.Doe mee met Team Nikai 4 Life

Om te kunnen deelnemen aan het Stelvio for Life evenement op 2 september 2023 vraagt de stichting Stelvio for Life € 75,- inschrijfgeld aan elke deelnemer. Dit inschrijfgeld wordt, samen met een bijdrage van de hoofdsponsoren, gebruikt om het evenement te organiseren. Daarnaast vraagt de Stichting Stelvio for Life de deelnemers om over een afstand van 21,1 kilometer – een halve marathonafstand – de 1.533 hoogtemeters van de Passo dello Stelvio te overwinnen en je in te zetten om voor elke hoogtemeter het symbolische bedrag van € 1,- aan sponsorgeld in te zamelen voor Stichting Nikai 4 Life & Barcode for Life. Het bijeengebrachte sponsorgeld van Team Nikai 4 Life  komt voor de volle 100% ten goede aan vooruitstrevend kankeronderzoek.  Elk doel (Barcode for Life/Nikai 4 Life) ontvangt dus 50% van je ingezamelde sponsorgelden. Dus fiets of wandel of loop hard. Deze keer niet alleen voor jezelf maar ook voor Stichting Nikai 4 Life.

Schrijf je nu in  als Teamlid van Team Nikai 4 Life! (Vul in bij vriendenteam: Team Nikai 4 Life)


Programma

Special voor Team Nikai 4 Life hebben we het volgende programma & arrangement samengesteld.

Programma

Woensdag   30 augustus  -  Avond, vertrek vanuit Kampen met Bus

Donderdag  31 augustus   -  Ochtend/Middag aankomst in Hotel, overige van de dag vrije besteding

Vrijdag       01 september -  Vrijdagmiddag afhalen startnummers in Bormio  op het dorpsplein.  

Zaterdag    02 september  -  Start in de ochtend met beklimming van de Stelvio 

                                          Einde middag/begin avond bijeenkomst met bekendmaking opbrengst event.   

Zondag      03 september  -  Vertrek, na ontbijt in de ochtend, uit Italië.                                                                                                    Aankomst Kampen rond middernacht

 

Vervoer & Verblijf 

We verblijven in een hotel, net even buiten Bormio, op basis van Half pension.  Om je verblijf nog aangenamer te maken mag je in het hotel ook gebruik maken van de Wellness faciliteiten (zwembad, suana etc)  

Kosten per persoon voor bus en verblijf - 4 dagen/ 3 overnachtingen (HP + Wellness) zijn  549 euro. Dit op basis van verblijf met 2 personen in 2 pers kamer & 3 keer ontbijt vr/za/zo, 3 x diner do/vr/za. 

Nadat je bent ingeschreven kun je ons melden of je hier gebruik van wilt maken. Dit ivm beperkt aantal beschikbare kamers. Email info@nikai4life.nl
Team Nikai 4 Life 2022

 • site_1
 • groep start reis_1
 • GOPR1325
 • 4 finish
 • fra en mon
 • groep berg
 • SBS FOTOMARKETING_GJ_-1312-M
 • grote grope tocht
 • i-GFbdLdP-X2
 • plein
 • SBS FOTOMARKETING_GJ_-1574-M
 • start fietser
 • icht