Nikai 4 Life 
/

De stichting tegen Rhabdoïde Kinderkanker!  

 

Gratis Kaarten Mud Masters Biddinghuizen 21 september 2019 (twv 72,.50 euro per stuk)
 

Een of meerdere van deze gratis kaarten (t.w.v. € 72,50,- per stuk) kunnen voor jou zijn als jij je wilt inzetten voor Stichting Nikai 4 Life. Het enige wat je moet doen, naast het doorstaan van het modderavontuur, is minimaal 72,50 euro sponsorgeld per startbewijs voor Nikai 4 Life te verzamelen. (Je mag ze uiteraard ook kopen voor 72,50 euro)


Inschrijven vanaf nu mogelijk.  Je sponsorgeld komt voor 100% ten goede aan het onderzoek. Dit zodat de zoektocht van Nikai naar “ik hoop dat dit medicijn wel werkt” een stapje dichterbij komt. Dit om het vooruitzicht voor andere kinderen te verbeteren. We hebben 4 gratis startbewijzen voor deelname, beschikbaar gesteld door Mudmasters. Starttijd 21 september, 13.50 uur. Meld je snel aan, want op=op. Lees onderstaande informatie aandachtig en schrijf je snel in via ons aanmeldformulier.VOOR AVONTURIERS 

Op de 12 kilometer lange stormbaan overwinnen Mud Masters  samen met vrienden en familie het modderige maanlandschap met veel leuke hindernissen. Zo ga je op het Mud Masters parcours samen een onvergetelijk avontuur aan in de buitenlucht, en maak je samen herinneringen voor het leven. Daar gaat nog lang over nagepraat worden aan de bar en/of keukentafel… Moddervet!


Parcours

De eventlocatie in Biddinghuizen is er eentje voor echte adrenalinejunkies. Bij het waterpark in het start- en finishgebied vind je de meest spectaculaire waterhindernissen uit de Mud Masters-geschiedenis. De omringende bossen waar het parcours dwars doorheen loopt, maken je kippenvelgevoel compleet. Elke kilometer die je bikkelend aflegt, brengt je een stap dichter bij dat lekkere koude finishbiertje op het bruisende festivalterrein!
Eerdere edities waren heel snel uitverkocht, dus verzamel je vrienden, schrijf jullie snel samen in – want je weet het: Mud Masters is teamwork – en bereid jullie voor op nieuwe hindernissen, nieuwe routes, een gloednieuw finishshirt en natuurlijk HEEL VEEL MODDER!


LEEFTIJDEN 

Deelname aan Mud Masters parcours is mogelijk vanaf 18 jaar


Spelregels

Nadat je het aanvraagformulier hebt ingevuld en je bent een van de gelukkigen dan ontvang je van ons een bevestiging en verdere instructies voor het aanmaken van jouw persoonlijke donatiepagina. En kan je campagne voor Stichting Nikai 4 Life beginnen.

Maak je sportieve prestatie nog uitdagender door je in te zetten voor Stichting Nikai 4 Life.  

Schrijf je in via het aanmeldformulier

Disclaimer

Door deel te nemen aan de Mud Masters Biddinghuizen 2019 voor Stichting Nikai 4 Life, bevestig je dat je minimaal € 72.50 sponsorgeld ophaalt (meer is uiteraard moddervet!) op je eigen actiepagina. Het startbewijs wordt uitgegeven zodra dit bedrag gehaald is. Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen, dan zal het sponsorgeld als eenmalige donatie worden beschouwd. Restitutie is dus niet mogelijk.