Nikai 4 Life 
/

De stichting tegen Rhabdoïde Kinderkanker!  

 

Acties


13 & 14 oktober 2018

Opbrengst Rondje Nederland brengt meer dan 1.000 euro op
29 en 30 september 2018

Opbrengst Sponsoractie Brabantregatta maar liefst 3.230,77 euro!

De sponsoractie tijdens de Brabantregatta afgelopen weekend heeft maar liefst 3.230,77 opgeleverd. Een geweldig bedrag dat door vele kanovaarders uit heel Nederland is opgehaald. In slechts 6 weken tijd  is op initiatief van Iris van Bommel (14) uit Amsterdam dit idee ontstaan en door de kanovereniging EKV Beatrix uit Eindhoven opgepakt en op touw gezet. Wedstrijdleider Tonny Benschop maakt dit bedrag vlak voor het eind van het wedstrijdweekend bekend. Alle mensen die zich voor deze sponsoractie hebben ingezet heel veel dank. En alsof dat nog niet genoeg was werd ook nog even bekend gemaakt dat volgend jaar tijdens de Brabantregatta opnieuw een Nikai 4 Life sponsoractie zal plaatsvinden. 

Stichting Nikai 4 Life op Zoddefestival een succes

02 september 2018

Afgelopen zaterdag veel aandacht gehad voor onze stichting. Mede hierdoor een mooi resultaat behaald. Ook kregen de 1 meter grote beren veel aandacht. Vandaar dat ze nu ook te koop zijn voor een bereleuke prijs op www.nikai4life.nl/Steun-ons/Nikai-4-Life-Beer/ . Ook leuk als cadeau. Vrijwilligers Bert en Reiny nogmaals bedankt.

Scholen strijden om Nikai 4 Life Scholieren Cup

16 juli 2018

 

De basisscholen CNS de Groenling uit IJsselmuiden en de Marnixschool uit Kampen streden maandag 16 juli jl om de Nikai 4 Life scholieren Cup. Dit Kano-event werd gehouden op de thuisbasis van de KV Skonenvaarder. Mede omdat er die dag meer dan 50 kinderen op het water te vinden waren had Kanocentrum Arjan Bloem uit Wormer maar liefst 16 kano’s beschikbaar gesteld. De bungee baseball, die werd aangeboden door van Van Lente, zorgde ook dit keer weer voor veel plezier. In de finale traden de beste 12 vaarders uit beide groepen 8 om de felbegeerde Cup. Er moest zelfs een videoanalyse aan te pas te komen om uiteindelijk te zien dat De Marnix school nipt had gewonnen. De Cup werd uitgereikt door WK-deelnemer Wiliam Bos van de KV Skonenvaarder De scholen lieten zien dat ze de Stichting Nikai 4 Life een warm hart toe dragen. CNS De Groenling had maar liefst 475 euro ingezameld voor de Stichting Nikai 4 Life. De Marnix school maakt later deze week bekend wat de opbrengst is. Ichthus college  zet zich in voor Stichting Nikai 4 Life

12 juli 2018

Het Ichthus college is 2 weken na de start van de stichting Nikai 4 Life gestart met een lege flessenactie. Iedereen van de school heeft meer dan een week lang zijn flessen ingeleverd bij de school. En dat is niet voor niets geweest want er werd aan de Stichting en cheque overhandigd van maar liefst 510,30. Als beloning kregen de scholieren van de klassen die het georganiseerd hadden een kano clinic aangeboden door de Skonenvaarder. De bungee baseball, die werd aangeboden door van Van Lente, maakte de dag helemaal af.


Beachvolleybaltoernooi Elburg

STICHTING NIKAI 4 LIFE·ZONDAG 8 JULI 2018

Tijdens het Beachvolleybaltoernooi in Elburg is 75 euro opgehaald met cakeverkopen en vrijwillige donaties. Geweldig!