Nikai 4 Life 
/

De stichting tegen Rhabdoïde Kinderkanker!  

 

Acties en nieuws

13 & 14 oktober 2018

Opbrengst Rondje Nederland brengt meer dan 1.000 euro op
10 oktober 2018 - Persbericht

Beerze Bulten gaat intensieve samenwerking aan met Stichting Nikai 4 Life


Beerze Bulten gaat middels Bultje foundation een intensive samenwerking aan met Stichting Nikai 4 Life. Een stichting die zich sterk maakt tegen rhabdoïde kinderkanker. Een zeldzame en uiterst agressieve vorm van kinderkanker met een erg slechte prognose. Nikai, een uiterst sportieve jongen, die de Olympische spelen als doel had mocht helaas niet ouder worden dan 12 jaar. Eigenaar Gerrit Jan Hagendoorn “Toen ik het verhaal hoorde van Nikai die zo sportief was dat hij zelfs in twee verschillende sporten (turnen en kanoën) NK finales wist te halen en dat zo’n sportieve jongen van de ene op andere dag ziek wordt en zijn Olympische droom en leven uiteen ziet spatten, dacht ik: “Daar ......lees verder.

 


 


06 oktober 2018

Stichting Nikai 4 Life op RTV IJsselmond

RTV IJsselmond maakt reportage over Stichting Nikai 4 Life.

 https://www.youtube.com/watch?v=CHQJaK2zK_s


29 en 30 september 2018

Opbrengst Sponsoractie Brabantregatta maar liefst 3.230,77 euro!

 

De sponsoractie tijdens de Brabantregatta afgelopen weekend heeft maar liefst 3.230,77 opgeleverd. Een geweldig bedrag dat door vele kanovaarders uit heel Nederland is opgehaald. In slechts 6 weken tijd  is op initiatief van Iris van Bommel (14) uit Amsterdam dit idee ontstaan en door de kanovereniging EKV Beatrix uit Eindhoven opgepakt en op touw gezet. Wedstrijdleider Tonny Benschop maakt dit bedrag vlak voor het eind van het wedstrijdweekend bekend. Alle mensen die zich voor deze sponsoractie hebben ingezet heel veel dank. En alsof dat nog niet genoeg was lees meerStichting Nikai 4 Life op Zoddefestival een succes

02 september 2018

 Afgelopen zaterdag veel aandacht gehad voor onze stichting. Mede hierdoor een mooi resultaat behaald. Ook...

21 aug 2018

Marco Borsato geeft aandacht aan Nikai 4 Life

Op zijn website heeft Marco Borsato aandacht gegeven aan Stichting Nikai 4 Life. Dit waarderen we uiteraard enorm. Ook een leuke opsteker voor Jessin. Hij had op het prachtige nummer Verdriet van Marco Borsato een mooie clip gemaakt die zijn (ons) gevoel goed weergeeft. Het geeft een beeld weer van Nikai in zijn laatste jaar met af en toe een flashback naar die mooie jaren daarvoor. Nooit hadden we gedacht dat er überhaupt woorden zijn die in de buurt kunnen komen van wat wij voelen aan intens verdriet. Maar bij deze clip is bijna elk woord raak! We hopen dat de aandacht en oproep van Marco Borsato om de stichting te steunen een ieder bereikt. 

https://borsato.nl/goed-doen-nieuws/4718/stichting-nikai-4-life.html
15 aug 2018

Nikai 4 Life focusvogel voor ieder kind in het Prinses Maxima Centrum

 Vanmiddag zijn we in het Prinses Maxima Centrum geweest om te doen wat Nikai vorig jaar al deed. Focusvogels uitdelen aan de kinderen. We hopen dat de kinderen het erg leuk vinden.  Ook het Prinses Maxima Centrum geeft er veel aandacht aan.


6 aug 2018

Ook het AD plaatst groot artikel in de krant (1/1pagina) en online over Nikai en stichting Nikai 4 Life.  

28 juli 2018

De Stentor plaatst groot artikel in de krant (1/1pagina) en online over Nikai en stichting Nikai 4 Life. 
Zowel Stentor als AD.nl geven online nog meer info over Nikai en de Stichting
10 juli 2018

Weekblad De Brug besteed eind juli aandacht aan de oprichting van de Stichting


Scholen strijden om Nikai 4 Life Scholieren Cup 

16 juli 2018


De basisscholen CNS de Groenling uit IJsselmuiden en de Marnixschool uit Kampen streden maandag 16 juli jl om de Nikai 4 Life scholieren Cup. Dit Kano-event werd gehouden op de thuisbasis van de KV Skonenvaarder. Mede omdat er die dag meer dan 50 kinderen op het water te vinden waren had Kanocentrum Arjan Bloem uit Wormer maar liefst 16 kano’s beschikbaar gesteld. Meer....Ichthus college  zet zich in voor Stichting Nikai 4 Life`

12 juli 2018

 

Het Ichthus college is 2 weken na de start van de stichting Nikai 4 Life gestart met een lege flessenactie. Iedereen van de school heeft meer dan een week lang zijn flessen ingeleverd bij de school. En dat is niet voor niets geweest want er werd aan de Stichting en cheque overhandigd van maar liefst 510,30. Als beloning kregen de scholieren van de klassen die het georganiseerd hadden een kano clinic aangeboden door de Skonenvaarder. De bungee baseball, die werd aangeboden door van Van Lente, maakte de dag helemaal af.
Beachvolleybaltoernooi Elburg

STICHTING NIKAI 4 LIFE·ZONDAG 8 JULI 2018

Tijdens het Beachvolleybaltoernooi in Elburg is 75 euro opgehaald met cakeverkopen en vrijwillige donaties. Geweldig!

Nieuws


Nikai 4 Life Talent cup

De aftrap van stichting Nikai 4 Life vond plaats vlak voor de oprichting, tijdens de Hanzeregatta 2018/NK Lange baan op 16 en 17 juni.

Samen met Kanovereniging Skonenvaarder is de Nikai 4 Life Cup ingezet.

Facebook watersportverbond

Watersportverbond Commissie Canoe Sprint/Marathon.

22 juni om 10:34 · 

Nikai 4 Life Talenten Cup

Ik schrijf dit bericht met natte ogen maar ook met een gevoel van hoop.
Tijdens de Hanzeregatta in Kampen is de Nikai 4 Life Talenten Cup uitgereikt. Dit is een aanmoedigingsprijs voor jonge kanovaarders en is namens de stichting i.o. 'Nikai 4 Life' aangeboden. 
Nikai was lid van Skonenvaarder .
.......lees verder